Antibordel 2018

Začiatkom mája pripravujeme každoročnú akciu Antibordel, v spolupráci s vedením ŠD Mladosť a niektorými študentskými organizáciami pôsobiacimi na STU, kde študenti čistia okolie internátu Mladosť a fakúlt FIIT a FEI od odpadkov, vysádzajú nový zelený porast ako aj pomáhajú pri likvidácii starých a nebezpečných elektrospotrebičov z priestorov kuchyniek na internáte.

Súčasťou akcie je aj dobrá hudba, občerstvenie, súťaže a tombola, kde majú študenti možnosť získať hodnotné ceny. Každoročne sa zapája okolo 700 študentov a dúfame, že tento rok nebude výnimkou.
Zúčastnení študenti taktiež získavajú body na ubytovanie.

V prípade nejasností náš môžete kontaktovať, ale vzhľadom na množstvo správ kvôli dodatočným zmenám v predregistrácii minulý rok, budeme tento rok odpovedať len na otázky poslané pred ukončením predregistrácie.

PREDREGISTRÁCIA JE POVINNÁ:
Antibordelu 2018 sa môžu zúčastniť len predregistrovaní študenti. Prihlasovať sa je možné do: 6.5. nedeľa do 23:59!  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwzY5MJe_AGvshTP_QoK6J_o18jUZP1OD-HLpq_1xTSgrXlg/viewform

SÚŤAŽE:
Každá predregistrovaná skupinka bude tiež zaradená do súťaže o najoriginálnejšie meno a najoriginálnejší pracovný outfit.

Víťazná skupinka/jednotlivec v súťažiach skončí o niečo skôr ako zvyšok študentov a teda aj ako prvá dostane občerstvenie bez čakania v rade.
Pre účasť v súťažiach je ale tiež potrebné mať lajknutú fb stránku RUŠ ŠD Mladosť.

UBYTOVACIE BODY:
FCHPT – 20 bodov
FEI – 20 bodov
FIIT – 10 bodov
SjF – 10 bodov
SvF – 10 bodov
FA – 10 bodov

INÉ BENEFITY:
pivo/kofola/guláš

 

Comments are closed.

Post Navigation

Hlavní partneri:

 

Partneri: